De bedrijf

Cameco N.V is een familiebedrijf dat reeds 25 jaar een professionele relatie onderhoud met haar klanten.

Wij zijn voornamelijk actief in de petrochemische sector maar kunnen ook onze diensten aanbieden in andere sectoren.

Onze doelstellingen in de wereld van de grote industrie zijn simpel!

Wij bieden onze klanten een zeer goede service en concurrerende prijzen en dit met de nadruk op een snelle en correcte uitvoering en opvolging van uw bestellingen. Een traditie jaar na jaar steviger wordt.
Onze grote ondervinding en flexibiliteit werd in het verleden reeds bewezen op grote werven.

Maatschappijen zoals, Total Raffinaderij, Total Research, British Petroleum, Lanxess, Bayer Sciences, Evonik, geven ons, na vele jaren van samenwerking, nog steeds hun vertrouwen.

Onze jaarcontracten bij verschillende grote maatschappijen en het hernieuwen ervan, zijn het bewijs van onze efficiëntie.
Verschillende buitenlandse maatschappijen hebben ons de distributie van hun producten toevertrouwd in Europa en Noord - Afrika.

Onze openingsuren zijn normaal van 8u30 tot 17u. Ook na deze uren wordt nog vaak de telefoon opgenomen. We zijn zo gepassioneerd door ons beroep dat we al het mogelijke doen voor onze klanten, ook om hen indien nodig te depanneren.

Voor meer en uitgebreidere informatie over onze producten en diensten kan U onze website raadplegen. Aarzel niet om ons te contacteren indien U vragen heeft of een product niet terug vindt op onze site. Wij staan steeds klaar om U te helpen.